Geographica Transilvania

Környezetvédelmi szolgáltatások

2013 óta dolgozunk a környezetvédelem területén. Ez idő alatt szakmaiságunkkal különböztettük meg magunkat, előnyben részesítve az őszinteséget az üzleti életben. Környezetvédelmi és vízgazdálkodási szabályozással, környezetgazdálkodással, környezettervezéssel és a biológiai sokféleség nyomon követésével foglalkozunk
KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁS
A Geographica Transilvania S.R.L. Románia egész területén nyújt környezetgazdálkodási szolgáltatásokat. A GEOGRPHICA TRANSILVANIA SRL havi előfizetés alapján átvállalja az Ön vállalatának teljes környezetvédelmi felelősségét: a hatósági aktusok (vízgazdálkodási engedély, környezetvédelmi jóváhagyás, környezetvédelmi megállapodás, vízgazdálkodási engedély, környezetvédelmi engedély vagy integrált környezetvédelmi engedély) beszerzése vagy felülvizsgálata; Éves/féléves jelentések készítése; Az integrált környezetvédelmi rendszer kérdőíveinek kitöltése; Hulladékgazdálkodási nyilvántartási lapok kitöltése; Környezetvédelmi megfigyelés; Képviselet a környezetvédelmi és vízgazdálkodási hatóságokkal való kapcsolattartásban.
Több ...
A BIOLÓGIAI SOKFÉLESÉG NYOMON KÖVETÉSE
A GEOGRAPHICA TRANSILVANIA S.R.L. biodiverzitás-monitorozási szolgáltatásokat nyújt nagy infrastrukturális projektekhez és védett természeti területeken belül végzett tevékenységekhez. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, mivel ez az egyik olyan szolgáltatás, amellyel a GEOGRAPHICA TRANSILVANIA S.R.L. megkezdte tevékenységét.
Több ...
TERVEZÉS
Ipari építkezések és nyíltszíni fejtések számára, a GEOGRAPHICA TRANSILVANIA S.R.L., bíztosítja a projektmenedzsmentet az építési engedély megszerzéséig. A GEOGRAPHICA TRANSILVANIA S.R.L. biztosítja a beruházás tervezését, az engedélyek megszerzését, illetve a kitermelési jogcím megszerzését.
Több ...

portfólió

Országos működésünk során több mint 500 környezetvédelmi és vízgazdálkodási engedélyt szereztünk be, több mint 50 környezetvédelmi tanulmányt készítettünk, és több mint 170 kilométernyi fő infrastruktúra esetében figyeltük meg a biológiai sokféleséget. A biodiverzitást 7 vízerőmű és egy szélerőmű működési területén felügyeljük. Számos környezetvédelmi és vízgazdálkodási engedélyt szereztünk általános városrendezési-, városfejlesztési tervhez, erdőrendezési tervhez és hasonló tevékenységekhez melyek környezetvédelmi engedélyhez kötöttek.

Megtiszteltetés számunkra, hogy szakszerű környezetvédelmi támogatást nyújthatunk:
Romcim Dn-agrar Jidvei Doralex Prefera Glerups Verdino SAPE NGT Aktor ATS

Geographica Logistics S.R.L.

Kőolajtermékekkel szennyezett talajok fertőtlenítése

Földkitermelési és talajelőkészítési szolgáltatások

ADR szállítás ömlesztett áruk esetében

kapcsolatba lépni

Sárd - Magyarigen Commune, sz. 199F, Fehér megye
Gyulafehérvár, Traian utca, 29C, Fehér megye
+40 745 606 472
+40 745 377 007